Detalhes

  • Última vez online: 18 dias atrás
  • Gênero: Masculino
  • Localização:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Papéis:
  • Data de Admissão: Julho 8, 2021
He's Mine philippines drama review
Completados
He's Mine
0 pessoas acharam esta resenha útil
by jiritwist
Dez 17, 2023
10 of 10 episódios vistos
Completados
No geral 3.0
História 2.0
Atuação/Elenco 3.0
Musical 4.0
Voltar a ver 3.0
I prayed that the young director would avoid the mistakes he made with Paano Kaya Kung Tayo, which I rated solid with my eyes closed mainly because of the lead actors, some of whom are also in this series. Those who know me know that I always try to find something positive in a project, to praise for the effort and not to boost my ego, what a strict critic I am. But it really didn't work for me here. Total amateurism, when all the mistakes were repeated and more were added to them. Even a low-budget film can make a whip, but here it stayed with that dirty word, as the whole Czech saying sounds, and even the guys who played there didn't get it out of that mess.
STORY: only a tragedy could have written it, no real plot, just two antagonistic parties of young people, an implausible ending.
ACTORS: amateurism of the first class, I will perhaps build a monument to two characters: Calix's mother (in the way she treated her children) and an affected shot in the form of a girl with long hair.
SOUND: in connection with the PROCESSING - not very good, some scenes and the orchestra - the feeling that the creators are constantly artificially creating heart-wrenching or dramatic scenes, the main song is good and in one passage fake. The director (who also wrote the story) would probably benefit if he went to dig canals instead, maybe it would be better ...


Modlil jsem se, aby se mladý režisér vyvaroval chyb, kterých se dopustil u Paano Kaya Kung Tayo, který jsem ohodnotil solidně se zavřenýma očima především kvůli hlavním hercům, z nichž někteří hrají i v tomto seriálu. Ti, kteří mě znají, ví, že se snažím vždy na projektu najít něco kladného, pochválit za snahu a neposilovat si své ego, jaký jsem přísný kritik. Tady mi to ale opravdu nešlo. Totální amatérismus, kdy se všechny chyby zopakovaly a přibyly k nim ještě další. I z nízkorozpočtového snímku se dá uplést bič, tady to ale zůstalo u toho sprostého slova, jak zní celé české rčení a z toho odéru to nevytáhli ani ti kluci, co tam hráli.
PŘÍBĚH: to mohl napsat snad jen tragéd, žádná pořádná zápletka, jen dvě antagonní party mladých lidí, konec nevěrohodný.
HERCI: amatérismus první třídy, dvěma postavám snad postavím pomník: Calixova matka (v tom jak se chovala ke svým dětem) a afektovaný panák v podobě dívky s dlouhými vlasy.
ZVUK: ve spojení se ZPRACOVÁNÍM - ne moc dobrý, některé scény a k tomu ten orchestr - pocit, že neustále uměle tvůrci navozují srdceryvné či dramatické scény, hlavní píseň dobrá a v jedné pasáži falešná. Režisérovi (příběh i napsal) by zřejmě prospělo, kdyby šel raději kopat kanály, možná by to lepší ...
Esta resenha foi útil para você?