Detalhes

  • Última vez online: 18 dias atrás
  • Gênero: Masculino
  • Localização:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Papéis:
  • Data de Admissão: Julho 8, 2021
Tropical Night korean drama review
Completados
Tropical Night
0 pessoas acharam esta resenha útil
by jiritwist
Nov 1, 2023
Completados
No geral 8.5
História 8.0
Atuação/Elenco 8.0
Musical 8.0
Voltar a ver 9.0
The picture is really very complex and thanks to the previous review I was able to endure. I believe that maybe this is one of the reasons why the film is rated so low even on world servers (I don't mean low). At the same time, it is exactly like that. Gradually, everything begins to fit together, four young Korean actors play a dramatic part and a very high-quality experience of life, death, love and destruction and most importantly ... HOPE unfolds.
I didn't want to give, I definitely recommend it, because some individuals may not understand this complexity, see the example of the reviews here.


Snímek je opravdu hodně složitý a díky předchozí recenzi jsem vydržel. Domnívám se, že možná to je jeden z důvodů, proč i na světových serverech je film tak málo hodnocen (nemyslím tím nízko). Přitom je to přesně tak. Postupně začíná do sebe všechno zapadat, čtyři mladí korejští herci rozehrají dramatickou partii a vyloupne se hodně kvalitní prožitek života, smrti, lásky i zmaru a hlavně ... NADĚJE.
Nechtěl jsem dát určitě doporučuji, neboť někteří jedinci tuto složitost, viz příklad zdejších recenzí, nemusí pobrat.
Esta resenha foi útil para você?