Detalhes

  • Última vez online: Nov 30, 2023
  • Gênero: Feminino
  • Localização:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Papéis:
  • Data de Admissão: Agosto 15, 2022
Completados
Siadai 2020
0 pessoas acharam esta resenha útil
Ago 27, 2022
24 of 24 episódios vistos
Completados 0
No geral 9.5
História 8.5
Acting/Cast 9.0
Musical 5.0
Voltar a ver 9.5

O serie binemeritată.

Am inceput această serie datorită actriței Chica Ametakyul, desigur prima data am terminat show-ul A girl from nowhere.
Am fost plăcut surprins sa o vad pe Pu (Chica) atat de naturală in aceasta serie, dar spre surprinderea mea am dat si de alte caractere foarte talentate precum Ngoh sau Duan, a fost imposibil sa nu le urmăresc pe Instagram, haha, macar cu atat sa imi arat aprecierea.
As dorii sa explic mai multe, dar nu vreau sa ofer spoilere, dar tot ce pot spune este ca merita vazut, mai ales nervii ce i-am dobândit pe la inceputul show-ului unde actiunea urca spre punctul culminant tot mai mult.
Oricum finalul te lasa gol... o sa imi fie dor de Chica pana apare noul sezon din Girl from Nowhere. Această actriță chiar m-a făcut asa devotat asupra artei cinematografiei încât am inceput sa fac cursuri de regizor, haha. Poate in cativa ani buni voi putea face ceva asemănător acestor serii.

Leia Mais

Esta resenha foi útil para você?
Completados
Garota de Fora
0 pessoas acharam esta resenha útil
Ago 20, 2022
13 of 13 episódios vistos
Completados 0
No geral 10
História 9.5
Acting/Cast 10
Musical 10
Voltar a ver 10

Serie.

O serie demn de urmarit. Chiar din primele episoade mi-o sarit in ochi actrita ce o joaca pe Nanou, si mai ales pe parcursul serii simteam tot mai tare ca se potriveste asa bine pentru acest rol. Din pacate am terminat si sezonul 1&2 intr-un timp foarte scurt si parca nici nu m-am bucurat prea tare de film.
Imi place enorm faptul ca plot-ul povestii are legatura, si lucrurile ciudate ce se intampla au o reactiune candva/cumva. Desigur, mai ales anumite easteregg-uri si anumite intrebari ce ti le lasa seria, o face in sine mai speciala.
N-o sa mint, dupa aceasta serie am in gand sa vizitez Thailanda. Se presupune ca in 2023 sa apara noul sezon... pana atunci am urmarit fan-paginile de Facebook/Instagram ale actritei si filmului in sine si speram sa apara un news in curand.

Leia Mais

Esta resenha foi útil para você?