Detalhes

  • Última vez online: Jan 14, 2024
  • Gênero: Masculino
  • Localização: Turkey
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Papéis:
  • Data de Admissão: Junho 10, 2022

Burak is Watching C-Dram

Turkey

Burak is Watching C-Dram

Turkey
Be Reborn chinese drama review
Completados
Be Reborn
1 pessoas acharam esta resenha útil
by Burak is Watching C-Dram
Jun 10, 2022
26 of 26 episódios vistos
Completados
No geral 9.0
História 10.0
Atuação/Elenco 9.0
Musical 8.5
Voltar a ver 7.5

İyi işlenmiş senaryo

Daha önce bu sene çıkanlardan Reset dizisini izlemiştim ve polisiye odaklı olmasından kaynaklı olarak reset kadar beni içine çekmedi ama yine de onun havasını hissettim. Gizem dolu bir dizi olduğu için tekrar izlenmesine düşük verdim çünkü benim için bu dizi hiç spoiler yememiş olarak izlenecek bir dizi, tadı öyle çıkar. Tekrar izlemek için üzerinden bayağı bir zaman geçmesi ve detayları unutmak gerekir.

Senaryonun iyi işlenmesi ve klişelersen olabildiğince uzak olması bu diziyi iyi yapan şey. Mantık hataları yapmaması ve fanteziye kaçmaması büyük nimet. Sahneleme kesinlikle kötü değildi ama yine de bazen kamera dövüş sahnelerinde tuhaf şekilde hareket etti, Çin dizisi havası verdi. Ana karakterlerin oyunculuklar başarılıydı, herkes rolünün hakkını verdi. Sadece kolejdeki kızın sürekli gülümsemesine gıcık oldum ve ana karakterlerden olmasına rağmen fazla saf yazılmış karakteri.

İzleyecek arkadaşlara gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki sonu pişman olacağınız şekilde bitmiyor. İyi başlayıp sonu batırdı diye bir durum söz konusu olmayacak. :) Baştan sona bayılacaksınız. Ben hiç atlamadan izledim.
Esta resenha foi útil para você?